Post by cafacongpondde on Mar 7, 2022 9:30:32 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafting and Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafting and Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде грешка ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Crafting and Building 2022 version ▞▞▞
Када бих покушао да изаберем скин, избацио би ме и када бих покушао да се вратим у игру само би приказао увод у петљама, али када се коначно учита, ресетује се и сви моји пакети текстура који греше у игри су се вратили . Молим те поправи ово, само желим да се забавим
Минецрафт је супер, али ја правим Тесцо, али они га воле сељани које купују и играју се, али грешка у пријави зомбији су варали и дошли у супермаркет Нисам радио мале блокове, али мрзим да убијам сељане Тесцо долази натприродна руља зар не могу да зауставим руљу? Молим вас помозите ми. Осећам се као разочаран вашим садржајем, али волим све, али долази зомбији. Нисам сигуран да ћу дочекати зомбије који је рекао да зомбији уземљују све? У супермаркету? Посетите зомбије у супермаркету? Тк бие упдате.
Дупер
Ова игрица кида
Хеј, поправи мало. број 1, ако се придружите свету, игра се ресетује. Број 2, ако имате пријатеља или браћу/сестре и ваш ВиФи је одлично повезан, али ваш пријатељ или браћа/сестре не могу да се придруже свету. Поправите то
Ова игра је кул, веома добра само су потребне пчеле и лисице
Унити екран ме је узнемирио када сам опремио Скин. То је тако досадно!!! Уклоните јединство, молим вас, узнемирило ме је! Уклоните јединство, молим вас, баш као Каваииворлд
Тако да сам се играо да правим и градим, одложио сам то и онда сам отишао да играм занатство и градњу, али нисам могао да играм јер сам покушао да направим игру преживљавања али нисам могао да уђем у њу увек ме избацује из игре плз поправи то
Ово је најбоља копија икад препоруцујрм свима 5 звјездица
Желим да тисх игра буде добра, али не могу да играм мултиплаиер јер када одем да се пријавим дугме не ради, поправи то, молим те 😭😭 Молим програмера помози ми плеззззззззззззззззззззз
Игрица није лоша али али ретко кад хоће да се повеже са неким поправите то
Веома је сличан минецрафт-у. Ја заправо имам Минецрафт, али сам желео да га играм са својом ћерком и није јој дозволио да се инсталира чак ни уз моју дозволу па смо почели да играмо ову игру. Ова игра је прилично иста само што нема семе. Али са најновијим ажурирањем су укинули лан могућност и сада нам неће дозволити да играмо заједно. Изгледа да покушавају да нас натерају да направимо налог, што је једна од ствари које ми се нису допале код Минецрафт-а. Можда ћемо сада морати да деинсталирамо.
Ко прави је Минецрафт од мене 5😘😘
ова игрица је боља од правог минецрафта
Хм, не знам зашто су ми закључали налог јер сам урадио неке против норми као што је оно што играм са својом сестром, једноставно нисам урадио ништа и када поново покушам да се пријавим кажу да постоји проблем са сервисом као што је то поквари ми расположење 😒😒😒
Можете ли да додате ствари из ажурирања 1.18 у минецрафт-у Плссссс Желим да имам свеће, додају телескоп и нове димензије мобс Само 1 димензија где ставите светлећи камен као доњи портал и ставите воду у њега као у доњи портал и правите. И поправи ово када се пријавим. Не могу да имам сејдере. Мислио сам да ће функционисати, али није ишло баш онако како је планирано. НИСАМ МОГАО ДА СЕ ПРИЈАВИМ НА НАЛОГ. ИСПРАВИ ОВО ИЛИ ЋЕМО ПАТИ ДА ДИРНЕМО ТРАВУ У ПРАВЉАЊУ И ПРАВЉАМ И АЖУРИРАЊЕ О ГРАФИЧКОМ СЕТУ
Кад вратите игру као пре онда чу да је скинем
па када сам први пут преузео ову игру, то ме је довело у чудну игру. Не могу да се померим или скочим. Само стојим мирно како да постанем као прави МЦ?
ННННАААААИИЗЗ
Огласи су ми проблем.....
Crafting and Building Приключения wwuc
Заиста волим ову апликацију јер има све као минецрафт, али не могу да се играм са пријатељима, то треба да се поправи, али је заиста кул апликација :0
Јер спољна нерадна употреба!!!!!!!! Поправи сада морам поново покренути САД!!!
Најбоље на целом свету.
Искрено нећу да хејтујем игрицу је ок мој савет је да само не тражи рекламе све остало је одлично на почетку ми је мало кочила али сад је оке све то је то супер игрица
Увек се каже да израда и изградња не реагују да поправите своју игру
Неед недер уптаде. САДА
Tiny Goat: Clicker Game Приключения niwg
Ово је веома лоша игра јер се не отвара брзо, зашто?. Надам се да ћете ово уклонити у ажурирању 1.18
Исправите ово молим вас мрзим када је моја интернет веза спора, а онда када се пријавим на свој налог... одјавио се са мог налога .-.
Постоји проблем јер када сам правио налог не добијам код за верификацију па сам га поново инсталирао и чекао код 15 минута, али га нисам добио
Игра је супер! Само бих волела да додате Хардцоре мод. За све истало 5 звездица💫💫💫💫💫
Зајеби пузавице, уклоните их да су толико досадне да су ми били потребни сати да саградим кућу
Свиђа ми се, али оно што ми се не свиђа код њега је да има толико реклама, један је готов и опет постоји оглас
Неки модови не раде и где је 1.18 верзија?!
Мене стално избацује тако да је једна звездица
Ово је најгора игра дао би 0 звезда али не могу
Неваљају текстуре пре је био боље могле су да се мењају текстуре и споро улази
Не 😭 није ми дозволило ни да покренем апликацију, стално је писало „поновно покретање апликације“
4 звездице јер багује.
при отварању, писало би да је израда и изградња пала (нешто тако), а при затварању искачућег прозора послаће се још један искачући прозор који се неће завршити
🔥
Не ради на цхромебооку, за енглески. РАДИ НА Цхромебоок-овима И ДУАЛСЦОЦК4
Прилично је кул, могу да се придружим свом брату и сестри и заједно радимо луде ствари. Али морате то мало променити и поправити, прво је ограничење за више играча. Сигуран сам да би нам играчима требало да дате контролу да поставимо колико играча желимо. Али не превише од 100. Друго су светови које стварамо, после дуго времена када га нисам играо неко време. Поново се придружујем и моји светови које сам створио у прошлости су нестали и мислим да би то требало да поправите. Има још, али не могу да губим време. Хвала!
Добра игрица, али не подржава скоро ниједан мод
Игра неради поправите то само мени неради
Онако
Вратите прошлу графику
Кажем свим људима да преузму ово јер је бесплатно, осим што је грешка, па немојте то радити толико и најгоре су рекламе!!!!!!!! АДС!!!!!!!! КАКО ЧАК И УКЛОНИТИ ОГЛАСЕ!!!!!!!!?!?!?!?!?!!!? А грешке и кварови у игри су изузетно тешке, али чак и ако је моја тешкоћа мирна, скоро ништа не ради осим режима преживљавања и без варања!!!!!!!!!!!!!!!!! А такође је најгоре што када стојим на блоку који није лава онда запалим اм گо ᨓᨊд! ي خтгʐ ا ɱواʜʈ упاнيтᒪᒫтн¡ي
Игрица је поп