Post by cafacongpondde on Mar 7, 2022 9:09:02 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drive and Park ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drive and Park IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai daug visi ▞▞▞
▞▞▞ Drive and Park 2022 version ▞▞▞
Geras laikas, reikia prisijungti, pamesti visi duomenys iš kito telefono!
1. Įdiegiau žaidimą 2. Aš paleidau žaidimą 3. Žaidimas moko mane žaisti 4. Man nepavyko mano pirmasis bandymas po to, kai atlikau pamoką 5. Jau gavau skelbimą 6. Pašalinau, tai nebuvo net 1 minutė
Labai dar nemėgžiau bet manau laiko prastumimui sueis
Man patinka šis žaidimas! Tai labai smagu! Tai puikiai tinka laiko praleidimui! Man tai labai patinka nuoširdžiai! Labai rekomenduoju šį žaidimą! Tai nuostabu! Vertinu 5 žvaigždutėmis!!
žmogau tai tikrai puikus žaidimas, bet siūlau dėti mažiau skelbimų – reklamų.
Tai buvo puikus žaidimas, kol jie nepridėjo 10 automobilių limito. Žaidimas dabar visiškai nežaidžiamas. Jis tapo vienu iš mano mėgstamiausių žaidimų ir dabar buvo pašalintas. Būdas sugadinti puikią programą
Geriausias automobilių žaidimas pasaulyje!!!😝😝😝
tai puikus žaidimas, paprastas ir įdomus, bet yra dizaino trūkumas su automobiliais, retieji turėtų uždirbti daug daugiau pinigų, nes jie yra reti, bet vietoj to jie negauna, todėl dažniau naudojate įprastus, turiu omenyje, kad praleidau 2 dienas bandydamas gauti greitosios pagalbos automobilį reikia laikyti tik garaže, nes mano hečbekas uždirba 20 kartų daugiau
tai puiku, bet skelbimai ateina kiekvieną kartą, kai baigiu lygį, man tai patinka!!!!!!!!!!!!
Puikus žaidimas, labai mėgaujuosi juo ir tampa gana sudėtinga jį eiti toliau. Kodėl klausiate trijų žvaigždučių? skelbimai Ne skaičius, kaip paprastai galite juos praleisti po kelių sekundžių, o tai, kad jie sustabdo bet kokią grojamą muziką, kai pasirodo. taip siutina.
2 žaidimas Man tai labai patinka ir tu gali žaisti su bet kuo kitu. Kol gauni tuos pinigus, man tai labai patinka, nes tai yra geras dalykas ir nemanau, kad tu gali gauti tų pinigų, todėl galbūt aš nežinau. Bet vis tiek manau, kad gerai, kad prieš tau mirtį ką tik sutikau tavo mamą, kur tu bandai jai meluoti, todėl manau, kad tai yra geras dalykas, ir aš vis dar ruošiuosi tai padaryti.
labai gerai
Drive and Park Simulasyon alww
Puikus žaidimas, bet kai pasieksite lygius, turite turėti gerus automobilius, kad galėtumėte tobulėti, kurių neturite ir neturite galimybės gauti
šis žaidimas yra toks smagus ir jūs turite jį gauti!! Patikėk manimi, žaisdami turėsite daug juoko!
Puiki kokybė. Bandžiau rasti šį žaidimą, nes sugedo ekranas ir nustojau juo naudotis, nes stiklas mane įpjaus. Padėjau į lentyną ir palikau metams, kažkaip nustojo veikti.deja, šį žaidimą praradau. Dabar aš jį radau. Tai puikus žaidimas.
paprastas lengvas, yra skelbimų, bet daug geriau nei bet kuris kitas žaidimas, kuriame jie verčia jį žiūrėti, šis žaidimas leidžia juos praleisti.
įdomus žaidimas, bet per daug skelbimų.kas 2 žaidimus rodomas 30 sekundžių skelbimas. atrodo, kad daugiau žiūriu skelbimus nei iš tikrųjų žaidžiu.
Drive and Park Симулационни zrfp
Bankrupt Demon King მძაფრსიუჟეტიანი gay
per daug skelbimų, atsisiunčiau, paleidau kelias minutes ir pamačiau mažiausiai aštuonis skelbimus!
nesamone
Koks šio žaidimo tikslas? Pastatykite automobilius ir visada gaukite žemos klasės automobilius? Žaidžiu šį žaidimą du mėnesius ir turiu tik vieną aukštesnės pakopos automobilį. Šis žaidimas nėra toks įdomus
Drive and Park სიმულაცია phih
Nuostabus žaidimas, įdėkite sulėtinto judesio mygtuką, kai pasieksite 4 lygį, nes jis tampa labai sunkus
Tai nuostabus žaidimas ir tiesiog nuostabus, nes aš nežinau, nes taip yra, bet taip, aš turiu naudoti 500 žodžių, taigi, tiesiog paaiškinu savo gyvenimą čia, taip, bet tai gana geras žaidimas. Geriausias kada nors žaistas žaidimas. Rašau tik 5 žvaigždučių įvertinimu, todėl nesiliausiu, bet taip, šaunu, kad „Paw Patrol“ perskaityta gana greitai, nes man nusibosta žaidimai, bet atsisiųskite jį, taigi, aš jau beveik čia. Jam dar reikia kalbėti apie du šimtus, taigi, tai nuostabus žaidimas, ir tai yra nuostabu, nes aš nežinau, nes tai yra
Jei atrakinant naujus automobilius nepasiseka, pažangos nėra jokios galimybės. Už automobilių stovėjimą uždirbti $$$ neišsaugomi.
teko iš naujo įdiegti, nes žaidimas neveikė.. paleisties ekranas buvo užšaldytas, nebuvo galimybės žaisti. po naujo instaliavimo visas mano garažas buvo tuščias.. 4 epiniai automobiliai virš tuzino retų ir nesuskaičiuojama daugybė paprastų automobilių, kurių vertė viršija 80 USD... visiška šiukšlė, po naujo įdiegimo nėra galimybės atkurti mano garažo. jau nekalbant apie pinigų mokėjimą už skelbimų pašalinimą, kurie buvo apskaitomi po naujo įdiegimo, bet mano garažas nebuvo? o kaip žaidimo apžvalgos 2,7/5, bet įvertinimas 4,6? neatsisiųskite šito
Šiek tiek sunku man, nes aš nesuprantu automobilių žaidimų, bet jūs susigausite, jei pažaisite kurį laiką!! Kad ir kaip būtų, žaidimas yra labai SMAGUS!! ;D😁😋😎
Dieve, visur per daug skelbimų. skelbimas kaip kas 2 posūkius ir nuolat rodomi iššokantys skelbimai ekrano apačioje. tačiau žaidimas sukelia priklausomybę ir jūs tiesiog norite žaisti toliau, kad skelbimai būtų varginantys ir aš nemoku 2,99 už jų uždarymą
Yra daug skelbimų. Jei esate toks kaip aš, būsite pamišę žiūrėdami tiek daug skelbimų
buvo smagu, bet aš negalėjau laimėti jokių lygių, nežiūrėdamas beprotiškai daug skelbimų.
Tai TAIP TAIP TAIP, labai smagu! Manau, kad tai yra kažkas, ką turėtumėte atsisiųsti, nes tai visiškai verta vietos... Pirmą kartą žaisdami gausite 3 bandymus... ir gausite naują automobilį... jei pravažiuosite... taigi kaip tikri vairuotojai bandymas. Atsisiųskite ASAP!
patiko šis žaidimas iki atnaujinimo. Atsikratėte 10 automobilių limito? Dėl to žaidimas tapo įdomus ir sudėtingas. Dabar per lengva. net beprasmiška. egh. kvailas.
Geriausias žaidimas
Pastatau 2 automobilius, bet vieną gaunu už misiją
Man patinka šis žaidimas, bet turėtumėte pridėti žmonių.
Tai labai linksma ir šiek tiek pasitenkina, kaip jis cypia į kairę arba į dešinę. Tęskite puikų darbą!
Drive and Park 시뮬레이션 cvr
👿🤬😠👺👹👎👎👎👎👎👅😾😡😤💩
yra tik keli dalykai, kurie man nepatinka šiame žaidime. Pirma, žaidimas vėluoja, antra, žaidime yra per daug priedų ir, trečia, keletą kartų turėjau šią problemą, kai spustelėjau „žiūrėti pridėti, kad laimėčiau nemokamą automobilį“ vaizdo įrašas ir tada, kai paspaudžiu sustabdymo mygtuką, kad laimėčiau automobilį, sustabdymo mygtukas dingsta, bet automobiliai vis dar važiuoja, bet aš negavau automobilio, turėjau laimėti
Neblogas uzmust laiką
Šis žaidimas yra įdomus iš esmės, bet man atrodo, kad jis sukurtas remiantis reklama. Tam tikru momentu (paprastai maždaug 10 lygiu, priklausomai nuo to, kokius automobilius laimėjote), įveikti lygį ir įsigyti naują automobilį tampa beveik matematiškai neįmanoma. Žinoma, nebent žiūrite skelbimus, kad tęstumėte arba laimėtumėte naujų automobilių. Tai reiškia, kad žaidime labai sunku ar net neįmanoma progresuoti nenaudojant skelbimų.
Geri žaidimai, ką jums reikia padaryti, tai gauti kai kurių paprastų dalykų, ką jums reikia padaryti, tai iš esmės viskas, ką jums reikia padaryti, tai vairuoti ir parkuoti, tai tikrai nėra taip sunku, nors ir labai lengva. Taigi turėtumėte gauti žaidimą, tai tikrai geras žaidimas, jei žinote, ką aš turiu omenyje. Taigi tikrai įsigykite žaidimą, kurį įvertinau 5 žvaigždutėmis. Tai tikrai geras atsisiuntimas dabar padėsiu jums vairuoti realiame gyvenime, todėl atsisiųskite programą, ji tikrai gera.
Nuobodus, pilnas skelbimų žaidimas, kurį sukūrė ne kas kitas, o pati blogiausia žaidimų kompanija pasaulyje. Jūs leidžiate Playrix atrodyti taip, lyg jie sukūrė šedevrą.
buvo smagu ir sudėtinga buvo sudėtinga, nes reikėjo pastatyti automobilį, kuris juda, o jei jis buvo už linijos, tai buvo blogai, reikėjo pradėti iš naujo ir buvo smagu
Žaidimas nuolat žvilga, todėl sugendau. Kiekvieną kartą, kai žaidžiu, jis nusausina mano automobilius. Sutvarkyk.
Tai nuostabus žaidimas, kurį galite žaisti, kai jums liūdna ar nuobodu, nes tai yra puikus laiko žudikas ir padės nusiraminti. Šis žaidimas yra geriausias, kokį tik galite gauti😎😎😎😎Aš tikrai 😍😘šis žaidimas !
ĮVERTINTAS E VISIEMS??? Šiame žaidime gausu skelbimų, o viename iš tų skelbimų mano 5 metų vaikui buvo rodomos suaugusiųjų nuogybės. Nulis žvaigždžių už tai.Prieš iškeldami grupės ieškinį, patikrinkite savo reklamą.
Tai žaidimas, kupinas potencialo. Labai smagu, kad galite statyti automobilius, bet iššokantys skelbimai ir dažna klaida mažina mano įvertinimą. Geras, bet reikia tobulinimo.
Tai visi skelbimai su minimaliu žaidimo laiku. Negaiškite laiko, nebent jums patinka skelbimai. Jei tai padarysite, būtinai atsisiųskite šią reklaminę šventę.
Tai pagrįsta skelbimais, jūs negalite pereiti lygių po tam tikro taško nemokėdami laimėti arba nežiūrėdami pragariškų skelbimų. Žaidžiu šį žaidimą lėktuvo režimu, kad kūrėjai negautų už tai pinigų.
kad daug skelbimų būtų verti. žaidimas yra įdomus ir kasdieniškas, bet jei sugenda, turite žiūrėti skelbimą, o norėdami atnaujinti, turite žiūrėti skelbimą.