Post by cafacongpondde on Mar 7, 2022 8:54:03 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ OPUS: Rocket of Whispers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ OPUS: Rocket of Whispers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира више кључева ▞▞▞
▞▞▞ OPUS: Rocket of Whispers 2022 version ▞▞▞
Волео сам игру док нисам морао да платим да бих је играо и нећу да платим новац да играм телефонску игрицу, извини. Игра је одлична и свиђа ми се прича
Добра игра, али нису искрени са чињеницом да је ово само пробна верзија и морате да платите да бисте откључали целу игру. Чини ми се непоштеним.
Једна од најлепших игара које сам икада играо. Визуелни и аудио записи одузимају дах, Џон и Феи су заиста убедљиви, дијалози су промишљено написани и свиђа ми се како се сцене из прошлости уклапају у наратив, увек држећи играча у току.
Кратко и глупо
Прерано тражи одговарајућу рецензију, али за сада изгледа у реду
Игра тражи дозволу да направи &амп; управљати телефонским позивима.Први безазлен објекат на који сам кликнуо у радионици ме је избацио из игре на Фејсбук у мом веб претраживачу. Игра се зауставља након кратког увода ако не платите. Лик којег играте има досадно негативан став.
Графика је одлична, али то не надокнађује незграпне и непотребне дијалоге. Провео сам више времена кликћући да бих прошао кроз екране дијалога само да бих могао да натерам оба главна лика да ућуте. Ово је такође важило за мноштво духова, који су били неизбежни. Да не помињемо да су "нормални" режим и режим "прича" једно те исто; што ће рећи, уопште није изазовно. Већина нас разуме како у овом тренутку функционишу авантуристичке игре "покажи и кликни" - ослободите се држања за руку.
Све је невероватно. Прелепа музика, једноставан стил графике, прича кроз мале ситнице и људска интеракција чине ово много више од обичне игре. Свидело ми се како је девојчица тако позитивна док је дечак супротно. За најбоље искуство користите слушалице док играте ово јер су дизајн звука и музика веома добри.
Хмм. Радовао сам се томе. Слооов. Не посебно интреагинг. Понављам, нефокусирано. Можда буде боље, али после сат времена игре ми је досадно. Не разумем хипе. А прича није убедљива. Ја сам обожаватељ анимеа и волим продукције као што је студио гхибли... Ово ми недостаје. Извињавам се! Видим да је труд уложен у то.
Играо свих 5 минута и деинсталирао. Прилично досадно
1 звездица јер ажурирање тражи мој ИД позива
Не могу да се повежем и купим целу игру. Молим те поправи ово да могу да играм. Потрошио бих новац да то урадим, али нажалост апликација је покварена
Ова игра... свиђа ми се, али ако је ова игра била пуна игра и не морате да платите да бисте откључали целу игру, даћу вам 5 звездица, али да, добро знате
Волела сам игру. Нажалост, дошао сам до тачке када сам морао да платим да бих наставио. Тренутно не знам како да извршим такво онлајн плаћање. Надам се да ћу једног дана моћи да се вратим овде и наставим причу.
Није ми сметало да платим ову игру. Волим игре и авантуре засноване на причама. Такође ми се допала музика, уметност и атмосфера. Оно што ми се није допало је механика ходања....јаако спора, недостатак мапе, и што је најважније, потпуно недовршен завршетак!Не сазнајемо ни шта се дешава са главним ликовима. А Џон је био такав кретен.
Прича делује лепо, али толико заостаје да је смешна
Занимљива прича спутана једва подношљивом игром. Избори су илузије и ресурси су безвредни све док жаљење не захтева да их ваш лик користи. Ово би било разумљиво, али мудра прича је неопростива; Након што су направили 13 ракета, главни ликови нису направили батеријску лампу или набавили зимску опрему?
Протагониста је ужасна особа
Лагги
Било је то сјајно искуство, иако је број фрејмова у игри био низак. Упркос томе, могао сам да уживам и кривим свој јефтини таблет од 80 долара. Свеукупно дивна игра. Више игара би требало да садржи причу и наративе као што је ова.
заостаје без разлога
наставља да руши и поново се враћа на почетак
Графика и играње су могли бити бољи
Уметнички дизајн пејзажа одузима дах! Трагање за објектима и учење прича иза њих једна је од најбољих карактеристика. Контроле су једноставне и веома једноставне за коришћење. Музика би требало да буде посебан албум за куповину и слушање, тако да не морам да свирам да бих само слушао.
Да ли си озбиљан?? Зашто се ова игра не игра? Потрошио сам податке на ово.
Никада нисам очекивао да ће мобилна игра бити овако добра.
Деловало је као кул игра, све док нисте морали да платите да бисте играли остатак игре
Сјајна авантура, вреди купити целу игру!
Мех
Добро углађено, лепа музика!
Sonic Runners Adventure game Dobrodružné ygg
Добра игра, али вас тера да купите "Соул Стонес" чак и када сте платили целу игру... Иначе не можете да завршите секундарну мисију. Осећам се као микротрансакција да заиста откључате целу игру
то је била заиста забавна игра.... претпостављам да је једна од мојих омиљених игара у плаи сторе-у до сада.. прича тече јако добро и ако морам да дам неки савет играчу или ћу да преузмем, будите пажљиви и прочитајте конзервацију гласно тако да можете да испуните игру, али чак и кроз то је забавна игра коју и даље морате да платите за пуну верзију што игру чини прилично досадном или досадном, а на крају крајева, чак и ваш телефон има мало РАМ-а, претпостављам да ће и даље радити да ради прилично глатко, покушајте
OPUS: Rocket of Whispers রোমাঞ্চকর qpk
Понекад је тешко затворити отворен прозор. Када кликнем на [Кс], то ме није вратило у игру, тако да морам да затворим игру, а затим да је поново отворим.
То су невероватне игре. Пар минута до утакмице. Знам да ће ово бити најбоља опуштајућа игра. Али контрола је чудна, ствар држања и повлачења једноставно није за мене. Све остало је невероватно. Добар посао
Волео бих да могу да наставим да је играм, али сигурно ћу у будућности, ово је одлична игра.. Препоручио бих је свима, и волели бисмо да видимо још оваквих игара од програмера, у сваком случају сјајан посао!
Емотивна вожња која достиже врхунац пред крај! Феијеву одлучност је срцепарајуће за гледати. Углавном, било је тешко заволети Џона, иако је сасвим очигледно да има добро срце испод те грубе и изнурене спољашњости – његов став према Феију и духовима ме ипак тера на погрешан начин. Контроле и механика су помало спори и неуједначени, иако претпостављам да би то требало да одражава колико је суморна њихова ситуација. Занимљиво је да сазнате шта се после догодило!
OPUS: Rocket of Whispers Äventyr efw
Понављајућа и досадна игра